stan c49 / apartment c49

Pri uređenju prostora cilj je bio iskoristiti postojeće prostorne potencijale, uz nekoliko korekcija koje su funkcionalno i estetski unapredile prostor. Probijanjem zida između kuhinje i dnevnog boravka dobijen je otvoren prostor, pri čemu je kuhinja vizuelno odvojena pomoću šanka sa sudoperom. Materijalizacija je zasnovana na kombinovanju rustičnih, prirodnih tekstura i savremenih, glatkih materijala.

The main goal of this project was to keep the existing spatial potentials, with a a few corrections that functionally and aesthetically improved the space. By removing the wall between the kitchen and living room an open space was obtained, where the kitchen is still visually separated from the rest of the living space by a bar with kitchen sink. Materialization is based on the combination of rustic, natural textures and contemporary, smooth materials.

POVEZANI PROJEKTI / RELATED PROJECTS